29 november 2018

MovieInsiders Podcast 210: Beautiful Boy, Fantastic Beasts - The Crimes of Grindelwald, Top 5 Ontspoorde tieners


Vlaming Felix van Groeningen (The Broken Circle Breakdown) debuteert in Amerika met Beautiful Boy over een vader (Steve Carell) en zijn aan drugs verslaafde zoon (Timothée Chalamet). Weet hij de Hollywoodclichés te omzeilen? De MovieInsiders keken kritisch naar de nieuwe Fantastic Beasts, Gudo zag eindelijk A Star is Born en Nico verheugt zich op een tentoonstelling.             

00:00 Introductie
02:49 Recensie: Beautiful Boy
23:51 Jee of Nee
25:29 Ook nog gezien: Fantastic Beasts - The Crimes of Grindelwald, Widows, A Star is Born
44:15 Cinema Cinemonkey: Lynch in Limburg
56:12 Top 5: Ontspoorde tieners
81:58 Vooruitblik

Presentatie: Gudo en John

2 opmerkingen :

  1. Ik geniet altijd van jullie podcasts, waarvoor dank! Soms alleen even geen tijd/mogelijkheid om dingen op te schrijven. Kunnen jullie bij de publicatie van de podcasts ook een lijstje publiceren van de films die besproken zijn? De belangrijkste staan al in de titel (Leave No Trace was top!), maar de top 5 bijvoorbeeld niet. Alvast dank als dit mogelijk is!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dank voor je compliment! En ook dank voor de reminder dat we inderdaad onze top 5-lijstjes eens ergens moeten noteren. Is ons al vaak gevraagd. We denken aan een aparte pagina op de website, maar heb zojuist al wel vast wat recente lijstjes op Letterboxd geplaatst: https://letterboxd.com/MovieInsiders/
    PS: Mooi hè, Leave no Trace?!

    BeantwoordenVerwijderen