17 juni 2016

MovieInsiders Special: Schitterende Soundtracks voor Slechte Films

The Last Airbender is dan niet om aan te gluren, de muziek van James Newton Howard is grandioos. En zo zijn er talloze voorbeelden van schitterende, maar vergeten soundtracks voor slechte films. In deze speciale podcast bomvol muziek eren Gudo en gast Coen de componisten die duidelijk met meer inspiratie te werk gingen dan hun regisseurs.                    

6 opmerkingen :

 1. Leuke podcast mannen . Top. Veel idee├źn opgedaan om eens te gaan beluisteren !! Gr. Bert

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb jullie website een paar maanden geleden ontdekt. Ben nu alle podcasts van de afgelopen jaren aan het terugluisteren en krijg zo veel tips voor films die ik nog niet gezien heb. Leuk. Groeten, Martijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. MovieInsider Gudo2 juli 2016 om 13:07

  Dank je Martijn, worden we vrolijk van. En daar doen we het voor! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De muziek van Cutthroat Island bracht me direct naar de wachtrij van een pretpark attractie. Zo'n donkere gang waar je tijden staat te wachten, en waar je wordt vermaakt met harde filmmuziek. Maar ik weet echt niet meer waar dat was, en ik kan niet vinden dat het hier voor zo iets gebruikt is.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. MovieInsider Gudo28 juli 2016 om 00:39

  Vergelijkbare muziek hoor je wel in de rij voor attracties van De Efteling. De Vogelrok-achtbaan bijvoorbeeld. Die muziek is speciaal voor de betreffende attracties geschreven. Ik herinner me echter wel dat je in Disneyland Parijs overal bestaande filmmuziek hoorde. Daar maakte ik bijvoorbeeld voor het eerst kennis met de heerlijke soundtrack van The Rocketeer van componist James Horner. Aanrader, had eigenlijk zo in ons lijstje gekund bedenk ik me net :)

  BeantwoordenVerwijderen