14 september 2015

MovieInsiders 143: Slow West, National Lampoon's Vacation, Top 5 Gewenste remakes

Wéér zo'n remake?! Van National Lampoon's Vacation? En hij wordt wereldwijd neergesabeld? 'Laat maar hangen,' dachten Gudo en John die liever het origineel weer eens aanzetten. Is dit typische jaren '80-product nog steeds grappig? Daarna omarmen ze tijdelijk Hollywoods ideeënarmoede voor een riskante top 5. Eerst maar een maffe western bespreken.                        

00:00 Introductie
02:15 Recensie: Slow West
13:55 Filmmuziek: Slow West (componist Jed Kurzel)
17:02 Jee of Nee
18:34 Klassieker: National Lampoon's Vacation (1983)
30:11 Filmsong: Lindsey Buckingham - Holiday Road (uit National Lampoon's Vacation)
32:29 Top 5: Gewenste remakes
56:25 Vooruitblik en Filmmuziek: 3:10 To Yuma (componist Marco Beltrami)

Presentatie: Gudo en John

1 opmerking :

  1. 1. Een remake van Tod Browning's 'Freaks'. Qua cast kom ik even niet verder dan usual dwergacteurs als Peter Dinklage, Warwick Davis en Michael J. Anderson, maar ik denk dat je de rest best aan regisseur Lars von Trier kunt overlaten. :)

    2. Nieuwe Hannibal films, maar dan met Mads Mikkelsen als Hannibal Lecter

    3.En ik weet niet of het helemaal meetelt, maar ik ben sinds de reboots van de originele Star Trek ook wel benieuwd of The Next Generation ook nog een keer aan de beurt komt. In dat geval mag Joss Whedon er wel een paar regisseren. Ik ben trouwens niet de eerste die hierover fantaseert. https://www.youtube.com/watch?v=M45HVD4RsCI

    4. Eigenlijk is het een heilige koe, maar ik ben zou wel benieuwd zijn naar een Wes Anderson versie van ofwel Monty Python's Holy Grail of The Life Of Brian. (Terrence Malick moet dan vervolgens natuurlijk 'The Meaning Of Life' gaan doen ;-) )

    BeantwoordenVerwijderen