13 februari 2015

MovieInsiders Special: Better Call Saul

Breaking Bad ligt alweer even achter ons, maar aan de hand van Walter White's louche advocaat Saul Goodman keren we terug naar de criminele onderwereld van Albuquerque. Gudo en Moviescene-televisierecensent Omar Larabi zagen van het langverwachte Better Call Saul de eerste twee afleveringen en delen hun ongezouten meningen. Is deze spin-off alle hype waard?  

1 opmerking :

  1. Het gebrek aan urgentie hoort misschien wel een beetje bij de prequel. Maar als het personage interessant genoeg is, maakt het voor mij niet zoveel uit dat ik weet waar het gaat eindigen. Ik ben eigenlijk wel benieuwd hoe Jimmy/Saul en mijn naamgenoot zich gaan ontwikkelen tot de personages die ze in Breaking Bad zijn.

    Nu is het alleen te hopen dat Better Call Saul niet de hele Breaking Bad-canon in de war gaat schoppen (een andere valkuil waar prequels nog weleens in vallen), maar wat dat betreft heb ik eigenlijk ook wel genoeg vertrouwen in Vince Gilligan.

    Het idee van een post-Breaking Bad serie rond Saul lijkt me trouwens ook wel erg interessant!

    (momenteel ben ik overigens Star Trek: Enterprise aan het kijken, ook een prequel-serie en een duidelijk voorbeeld van hoe het niet moet ;-))

    BeantwoordenVerwijderen